Marktdata

Marktdata

by Treasury-linQ

Marktinfo – Marktdata

Ontwikkelingen op de financiële markten zijn van invloed op uw beleid en bedrijfsvoering. Renteniveaus en valutakoersen fluctueren vrijwel dagelijks en kunnen uw financiële resultaten beïnvloeden. Inspelen op wisselkoers- en renteveranderingen kan alleen als u op tijd op de hoogte bent van bewegingen op de voor u relevante markten.

Actuele en historische data
Treasury-linQ stelt, ten behoeve van bedrijven, organisaties en instellingen, dagelijks een actueel marktoverzicht ter beschikking met tarieven op valuta, rente, aandelen en commodity markten. Daarnaast zijn ook historische data beschikbaar. Klik hier voor een voorbeeld van een marktoverzicht.

Financiële markten nieuwsbrief
Op wekelijkse basis wordt iedere maandag een wekelijkse nieuwsbrief ter beschikking gesteld met marktcommentaar over de belangrijkste gebeurtenissen in de financiële markten. Treasury-linQ geeft hiermee een kort overzicht van de recente ontwikkelingen, een vooruitblik op de komende week en een eigen visie op o.m. de valuta- en rentemarkten. Klik hier voor een voorbeeld van een Financiële markten nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief
Indien u geïnteresseerd bent in een vrijblijvende kennismaking met deze service dan kunt u zich rechts onderaan aanmelden voor toegang tot onze marktinformatie.