Rob Bekker

Rob Bekker

by Treasury-linQ

Profiel Treasury-linQ – Rob Bekker

Rob Bekker (1963) heeft ruim 25 jaar relevante internationale werkervaring opgebouwd en beschikt over een succesvol trackrecord in financieel-,risico- en treasury&cash management gerelateerde posities, zowel in de bancaire sector (ABN AMRO, ING, Abbey National) als in de corporate sector (Schroders Plc).

Rob’s betrokkenheid bij de aanpak van financierings vraagstukken en bij het herstructureren van financieringen, in samenspraak met het senior management van een groot aantal bancaire tegenpartijen en investeerders, gedurende uitdagende tijden in het Europese marktgebied hebben geleid tot uitstekende probleemoplossingen, waarbij tegelijkertijd de relatie met zowel de bancaire tegenpartijen als met de investeerders werden aangehaald en versterkt.

Zijn inbreng als expert op het vlak van (project)financiering, treasury- & cash management heeft geleid tot sterke toegevoegde waarde in diverse marktsegmenten, zoals financiële dienstverlening, luchtvaart, vastgoed en telecom.

Als professional en als persoon met een pro-actieve aanpak is Rob gefocust op het behalen van resultaten, waarbij plannen worden vertaald in werkbare oplossingen met een hoog kwaliteitsniveau en waarbij de belangen van alle betrokken partijen in acht worden genomen. Rob werkt vanaf medio 2016 voor Treasury-linQ.

Gedurende zijn carrière heeft Rob zich ontwikkeld tot expert op de volgende expertise gebieden: aantrekken- en (her)structureren van vreemd vermogen – risico management – treasury & cash management – Treasury Management Systeem selectie en implementatie – renterisicobeheer strategie en -implementatie – vreemde valuta afdekking strategie en -implementatie – relatiebeheer (bancaire partijen, investeerders etc.) – business analyse.

Rob Dekker